GÜMÜŞHANE / KELKİT - Kelkit 75.Yıl İMKB imam Hatip Ortaokulu

Haz

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Muhammet ALBAYRAK tarafından KTS kapsamında "Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal ve Kültürel Etkinlikler "alanında Öğrenci yeteneklerini geliştirmek onlara destek olmak için okulda karikatür yarışmaları düzenlenmiştir.

Haz

Okulumuz türkçe öğretmeni Ali ÖZER tarafından KTS kapsamında "Öğrenci Mesleki Gelişim" alanında imkanlar ölçünde tarihi ve dini mekanların ziyaret edilerek bilgi, kültür ve tecrübe aktarımı yapılmıştır.

May

Fen Bilimleri öğretmenimiz Sevda KAVAKLI tarafından KTS kapsamında "Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri "alanında Vatan ve Mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz yad edildi.

May

Okulumuz türkçe öğretmeni Songül AKAN tarafından KTS faaliyetleri kapsamında "Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık" alanında okulumuz 8. sınıf velilerine yönelik Sınava ben de hazırlanıyorum semineri yapıldı.

May

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Halim ERDOĞAN tarafından KTS faaliyetleri kapsamında "Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar" alanında okulumuzda Hobi Bahçeleri oluşturuldu.

May

Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Muhammet ALBAYRAK tarafından Öğrencilerimize  Milli ve Manevi Değerlerimizi unutmamak adına Çanakkale, Kurtuluş Savaşı vb. savaşlarda Şehit ve Gazi olan Kahramanlarımıza sınıfta Yasin-i Şerif ve dualar okunmuştur. Ayrıca Şiir dinletisi ve gösterimler gibi etkinlikler ile Şehit ve gazilerimiz anılmıştır.

Nis

Okulumuz Fen Bilimleri Öğretmeni Sevda KAVAKLI öğretmenimiz tarafından öğrencilerimizin  kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik etkinlikler düzenlenmiştir.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Nisan  Ayı Faaliyetleri Kapsamında; Eğitim Ortamları ve Fiziki imkanlar Alanı'nda, Matematik öğretmenimiz Murat DURMUŞ  tarafından öğrencilerimizle birlikte  okulumuzda bulunan bank, kamelya vb. oturma alanlarında eksik ,kırık, dökülen  yerlerin tamiri yapılmıştır. Öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerde mili, manevi değerlerin gelişimine katkı sunmak, şiir ve edebiyat alanında yazılan önemli şairleri tanımalarını sağlamak,  edebiyat alanında iz bırakan şiir, kıta ve beyit okumaları, ezberlemeleri ve yorumlamalarını sağlamak üzere etkinlikler gerçekleştirilir.

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Mart Ayı Faaliyetleri Kapsamında; Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı'nda, Türkçe öğretmenimiz Emsal PALA  tarafından öğrencilerimizle imkanlar dahilinde sabah namazı buluşmaları yapılmıştır.

Nis

KTS Nisan ayı "Öğretmenler ve Eğitim Yöneticileri Alanı" kapsamında Arapça öğretmenimiz Merva ŞAHİN tarafından ,Teknoloji, internet ve sosyal medya bağlamında e-bağımlılık sorunu ve çözüm önerileri hakkında  bilgi paylaşımı yaptı.

Nis

KTS Mart ayı "Öğretmenler ve eğitim Yöneticileri Alanı" kapsamında Türkçe öğretmenimiz Ali ÖZER,  E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web sitelerini tanıtma semineri düzenlemiştir.

Nis

Okulumuzun Türkçe öğretmeni Emsal PALA  rehberliğinde oluşturulan edebiyat sokağında öğrencilerimize yönelik Türk edebiyatında önemli şair ve yazarlarımızın hayatı ve eserleri tanıtılmıştır.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Kalite Takip Sistemi Mart  Ayı Faaliyetleri Kapsamında;Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor ve Kültürel Etkinlikler Alanında  Matematik öğretmenimiz Murat DURMUŞ tarafından okulumuzda geleneksel çocuk oyunları şenlikleri yapılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini, hazır bulunuşluluklarını geliştirmek, başarı ve motivasyonlarını artırmak, akademik seviyelerini yükseltmek ve onlara verimli ders çalışma becerileri kazandırmak için  matematik öğretmenimiz Elif T. YILDIRIM  tarafından seminer düzenlendi.